Heippa kaikille! 

Viikonloppu vierähti aika nopeasti ja tekemistä oli jos jonkinmoista. Perjantaina Janne oli oulussa, mutta olin ajelemassa sen vanhempien ja siskon kanssa. Lauantaina olikin sitten jos jonkinmoista autonlaittoa (ei mulla), mutta hain mä silti vauvalle hoitopöydän. Sunnuntai vietettiin suurinpiirtein samoissa merkeissä ja itse kokosin ja laitoin vaunuja! Pikkuhiljaa kaikki alkaa olla valmiiina enään vain sängyn haku ja kokoaminen:). 

Arki alkoi normaaliin tapaan Jannen mennessä töihin. Eilen en oikeen jaksanut tehdä mitään oli olo tukkoinen ja kipeä. Tänään sentään saanut jo jotain aikaseksi (ruuan laittoa yms). Tänään minulla oli myös ensimmäinen synnytysvalmennus josta siitäkin ''nauttiminen tai siihen keskityminen'' jäi aika vähälle kun selkä on niin kipeä että istuminen yhtä tuskaa. Mahassa myös todella kovaa painetta joka se sitten varmaan heijastuu myös alaselkään. Tänään kuvasin myös vähän mahankasvua ja muodonmuutosta. Maha on mielestäni painunut alemassa ja pyöristynyt kauheasti. Paljon mielessä pyörii myös ajatus ja odotus synnytykseen ja sen jälkeiseen aikaan. 

Pakko myöntää että jopa jännitys synnytystä kohtaan on päivä päivältä kasvanut. Mielessä pyörii että entä jos kaikki ei mene niinkuin on suunniteltu tai vauva joudutaankin leikkaamaan yms. En nyt voi sanoa että pelkäisin mutta kyllä sitä entistä enemmän miettii asiaa kun se lähenee. :) Valmennuksessa kyllä huomasi kuinka paljon kaikkea eri apuja ja vaihtoehtoja siinä tilanteessa sitten on. Onhan siellä ammatti-ihmiset auttamassa ja neuvomassa mitä kuuluu tehdä ja mitä ei.

 masu%20vk%2030%264.jpgmasu%203%20vk%2030%264.jpgmasu%202%20vk%2030%264.jpg

Siinä vielä tuoreimpia kuvia masusta ja minusta!

 

<3: Janette