Hei! 

Taas on viikkoja kulunut ja odotus senkun kasvaa että pikkuinen tulee maailmaan. Perjantaina viikkoja jo huimat 30! Aika on kyllä kulunut siitä nopeasti ku sain itse kuulla pikkusen maailmaan tulosta. Ihana syksykin on saapunut ja minä senkun nautin ku ei tarvitse enään isonmahani kanssa lyllertää tuolla helteessä. On syksyssä muita ikävempiäkin puolia, illat pimeitä ja pimeä aika senkun pitenee päivästä päivään. Talvea odotan kaikista eniten on niin valoisaa ja kaunista. Rakastan lunta, mutta pakkasta en niinkään. 

Sitten vielä vähän kuulumisia. 

Olen tosiaan kotona arkena ja välillä tuntuu hullulta istua 4 seinän sisällä kaikki päivät, mutta omavalinta. Kahtena viimeviikonloppuna olen onneksi saanut nauttia läheisten ihmisten seurasta, vaikka he kaukana ovatkin. Kyllä se vaan aina piristää kun sisko=parasystävä tulee käymään. Eli viimeviikonloppuna siskoni ja hänen poikaystävä oli täällä meillä käymässä ja edellisenä olimme Jannen kanssa serkkuni luona nivalassa juhlimassa kummityttöni 2vee synttäreitä! Tuntuu ettei siitä ole kuin aivan hetki kun hän tuli maailmaan elokuisena päivänä, mutta niin se aika on kulunut. Enemmän tahtoisin olla hänen elämässä mukana, mutta jospa sitten kun hän kasvaa ja oppii itsekin matkustamaan tädin luokse<3! Myös isäni asuu perheineen Nivalassa ja kävimme sielläkin samalla kun kerran nivalassa olimme. 

Olen ollut todella flunssainen viimeisen 1-2kk ja nyt tuntuu että taas pahemmaksi menee:( Väsymys iskee jo pieniä koti hommia tehdessä ja suuremmat jutut jäävät kyllä usein tekemättä. Muuten arki sujuu normaali rytmejä noudattaen. Sain vielä viikonloppuna kokea yllärin kun astianpesukoneeni päätti hajota... Suuri vika ei ole mutta vedet eivät vain poistu.. Minä ku se vihaan sitä tiskausta, varsinkin talossa jossa ei ole astoiden kuivauskaappia ja vain yksi pesuallas... Viimevikolla kävin laittamassa geelikynnet! Tykkään!

Eilen kävin ultrassa ja neuvolassa! Pikkuneinen on jo 1480g! Tuntuu hurjalta että kannan sisälläni niin suurta ihmisen alkua! Synnytysvalmennuksetkin alkaa ensiviikolla hui! Toivotaan että ne auttavat synnytysjännitykseeni!

aaakynnet.jpgaaaviivi.jpgaaalaura.jpgaaaraks.jpgaaaenni.jpg

 

<3: Janette